Beursvloer Westland 2022

20-07-22

Schrijf je in voor Beursvloer Westland 2022!

Op 20 oktober organiseert Vitis Vrijwillige inzet de 9e editie van Beursvloer Westland. Tijdens dit bruisende netwerk evenement brengen we het Westlandse bedrijfsleven en Westlandse maatschappelijke organisatie en verenigingen samen. Het doel? Contacten leggen, verbindingen in de samenleving creëren en zoveel mogelijk matches tot stand brengen. Dit alles met gesloten beurs.

Waarom meedoen als organisatie?
Tijdens Beursvloer Westland krijgen maatschappelijke organisaties en verenigingen de kans om een hulpvraag neer te leggen bij het Westlandse bedrijfsleven. Een hulpvraag die op eigen kracht niet of nauwelijks te realiseren is. Kwalitatieve matches maken, met gesloten beurs. Dat is het doel!

Durf te vragen!
Nieuw meubilair voor een woonruimte, hulp bij administratie, bestuur, website, social media, verfklussen, vergaderruimtes, aankleding door bloemen of planten, drukken van folders, een groepsactiviteit voor bewoners, bedrijfskleding…. Iedere hulpvraag telt!

In ruil voor het oppakken van een hulpvraag door een bedrijf, biedt de organisatie een originele, ludieke en waardevolle tegenprestatie. Dit kan variëren van reclame-uitingen op websites, sociale media tijdens evenementen, tot het bieden van een origineel bedrijfsuitje.

Een mooie match tijdens Beursvloer 2019: Berg Hortimotive bezorgde reclamedrukwerk voor zwemvereniging Westland in ruil voor een workshop synchroonzwemmen voor de mannen van Berg Hortimotive. Zo leuk kan het zijn!
Andere voorbeelden van matches:
• N.V Juva biedt ontwerp flyer, zwemvereniging Westland biedt waterpolo les aan 20 werknemers als tegenprestatie.
• Berg Hortimotive biedt vergaderruimte en een rondleiding. KIMG biedt pr-aandacht en een appeltaart.
• Rotary biedt helpende handjes bij het aankleden en kleurig maken van woonkamer. Inloophuis Carma geeft een presentatie bij Rotary.
• Micheal Kort fotografie maakt foto’s tijdens opening Eigen Spijs. Eigen spijs biedt doosje bio gekweekte groenten en een locatie voor fotografie.

Beursvloer Training
Op 5 september organiseert Vitis Welzijn speciaal voor Maatschappelijke organisaties en verenigingen die deelnemen aan Beursvloer Westland een Beursvloer Training. Hierin worden de vrijwilligers begeleid in het formuleren van een goede hulpvraag en het verzinnen van een interessante tegenprestatie.

Meer weten of inschrijven? Ga naar: Beursvloer Westland

Persoonlijk bespreken wat Beursvloer Westland voor u kan betekenen? Stuur een mailtje naar [email protected]
Bellen naar onderstaand nummer mag natuurlijk ook!

Rianne Hofland
Consulent Vrijwillige inzet
Projectleider Beursvloer Westland
06-15644651

Peter van den Berg
Sociaal Makelaar Wateringen
06-47827668
0174-820254

Terug naar overzicht
/images/newsmessage/3885/8dc44ec53638710/600x400/Vitis%20welzijn%20logo.png

Vergroot uw regionale netwerk en word nu lid van Bedrijvenvereniging InterWateringen! Direct aanmelden .