Venéco zet volgende stip op de horizon

25-05-22

Na jaren van organische groei en overnames zet ICT-bedrijf Venéco deze maand de volgende toekomstgerichte stap. Eén team, één naam en één heldere boodschap voor de markt: ‘Wij zijn je allround ICT-partner die snappen wat je nodig hebt om je organisatie en je medewerkers vooruit te helpen.’ Samengevat in het nieuwe motto van het bedrijf: ‘Moving you forward’.

De groei van Venéco vertoont sinds het begin van de jaren ’90 een stabiel stijgende lijn. Afgelopen jaren kwam deze groei in een stroomversnelling. Eerst door het samengaan met telecomspecialist DB+ en later door het samengaan met cybersecurity-specialist IO4U. Hierdoor bundelde Venéco alle oplossingen op het gebied van ICT, telefonie en cyberveiligheid.

Nieuwe, vertrouwde naam
In 2020 sorteerde Venéco voor op het nieuws van deze maand. Toen al trokken de verschillende bedrijven samen in het pand van DB+ aan de Naaldwijkseweg in Wateringen. Deze maand neemt het de volgende logische stap: één partner, één organisatie, één naam. De drie bedrijven (meer dan 150 medewerkers sterk) gaan voortaan verder onder die ene nieuwe, vertrouwde naam: Venéco.

Groeien in betekenis
‘De ruimte, het licht en de prettige werkomgeving van ons pand in Wateringen weerspiegelt de ambitie van Venéco,’ zegt ceo Wilbert Nederpelt. ‘We willen nog steeds groeien. Maar dan vooral in de betekenis die we voor onze klanten kunnen hebben. Als betrokken partner voor alles wat met ICT en telecom te maken heeft. Met hulp van sterke strategische partners als o.a. Microsoft, KPN en Vodafone. Daarbij staat vooral het plezier van goedwerkende ICT centraal.’

Moving you foward
Organisaties staan voor grote uitdagingen om optimaal te presteren terwijl ontwikkelingen snel gaan. Dat vraagt om technologische ondersteuning die hen weerbaar en wendbaar maakt. Technologie die bovendien rimpelloos moet werken. Dat is de missie van Venéco: met ICT werkomstandigheden creëren waarmee organisaties en medewerkers vooruit kunnen. Met oog voor innovatie en toekomst en met aandacht voor de menselijke maat. ‘Kortom,’ besluit Wilbert Nederpelt, ‘met ICT zoals ICT bedoeld is: om je vooruit te helpen’

Maak kennis met het vernieuwde en vertrouwde Venéco op www.veneco.nl

Terug naar overzicht
/images/newsmessage/3835/8dc44ec53638710/600x400/Veneco%20nieuwsbrief.png

Vergroot uw regionale netwerk en word nu lid van Bedrijvenvereniging InterWateringen! Direct aanmelden .