Lachen en lunchen in De Naald 21 april

28-03-22

INFORMATIE EN AANMELDEN

Westlandtheater De Naald en MKB Westland zijn vorig jaar een partnerschap aangegaan. Het Energiek Ontbijt, daags na Prinsjesdag, was een eerste samenwerking tussen beide organisaties. Hierna bloeide de liefde op en het is nu tijd voor een exclusieve samenwerking tussen dé belangenbehartiger van het Westlands bedrijfsleven en het enige professionele theater in Gemeente Westland.

Lunchbijeenkomst

Wat is er nu leuker om de leden van MKB Westland met elkaar en met De Naald te laten kennismaken in een twee uur durende sessie die ‘Lachen en Lunchen in De Naald’ zal heten? Op donderdag 21 april heten wij je van harte welkom bij een evenement dat je niet snel zult vergeten.

Een tweetal Nederlandse cabaretiers heeft zijn medewerking toegezegd om exclusief voor de leden van MKB Westland op te treden. Tobi Kooiman en Martijn Kardol geven acte de présence!

Tobi Kooiman

Tobi Kooiman is cabaretier, stand-up comedian, wiskundige en stoïcijn. Zijn wiskundige achtergrond gebruikt hij als slimme en vooral grappige fundering voor zijn verhaal. Hij wordt geprezen om zijn scherpe, goed doorgetimmerde grappen en zijn debuutvoorstelling ‘Best Of’ kreeg van vele kranten een sterrenregen. Tobi Kooiman is een genot voor het brein én voor de lachspieren.

Martijn Kardol

Geboren Barnevelder Kardol boeit, vermaakt en prikkelt. Als columnist wekelijks te horen op Radio Veronica. Als eerste cabaretier ooit won hij in één theaterseizoen alle prijzen tijdens het Groninger Studenten Cabaret Festival en het Leids Cabaret Festival. Kardol is buitengewoon grappig met alledaagse verhalen uit zijn eigen leven. Deze rasentertainer pakt je helemaal in met zijn manier van vertellen en laat je onafgebroken lachen met zijn droge humor.

Programma

11:00 uur Inloop met koffie & thee

11:30 uur Start Lachen en Lunchen in zaal

12:30 uur Lunch en netwerkmogelijkheden

Kom je met ons lachen en lunchen? Tot 21 april!

INFORMATIE EN AANMELDEN

Terug naar overzicht
/images/newsmessage/3781/8dca1aad53c2a10/600x400/Naald%20theater.jpg

Vergroot uw regionale netwerk en word nu lid van Bedrijvenvereniging InterWateringen! Direct aanmelden .