Zuid Holland Bereikbaar nieuwsbrief januari 2022

26-01-22

De nieuwsbrief van Zuid Holland Bereikbaar vindt u hier.

Hieronder enkele highlights:

Bereikbaar Haaglanden en Rijnland wordt Zuid Holland Bereikbaar. De digitale lancering van het platform voor bereikbaarheid is op 16 februari. U kunt zich hier aanmelden als u erbij wilt zijn.

Arjen Reijneveld, adviseur bereikbaarheid bij gemeente Den Haag, geeft in een interview aan dat Zuid Holland voor grote uitdagingen staat. Woningbouw, onderhoud aan wegen, bruggen en tunnels kan voor veel oponthoud zorgen in de toch al drukke provincie. Verschillende publieke organisaties werken samen in Zuid Holland Bereikbaar om het verkeer zoveel mogelijk in beweging te houden. Lees het interview hier

Vanuit de Klimaatalliantie Duurzame Mobiliteit werk Zuid Holland Bereikbaar samen met het Rotterdamse bedrijfsleven, gemeente Rotterdam aan duurzame mobiliteit in de stad. Doel is om de CO₂-uitstoot van ons woon-werk en zakelijk verkeer minimaal te halveren voor 2030. En dat is een grote opgave! Tijdens de kick-off bijeenkomst op 25 oktober 2021 in het Erasmus MC sloten de eerste 23 grote bedrijven zich al aan bij deze alliantie. Een mooi begin, maar om het doel te halen moeten we nu samen doorpakken en opschalen.

Daarom nodigen we u van harte uit om op maandag 7 februari vanaf 13:00 uur aanwezig te zijn bij de digitale bijeenkomst van de Alliantiepartners Duurzame Mobiliteit. In een uur nemen wij u mee in de laatste ontwikkelingen.

Datum: Maandag 7 februari 2022
Tijd: van 13.00 tot 14.00 uur
Locatie: Digitaal, vanaf de eigen werkplek
AANMELDEN

Terug naar overzicht
/images/newsmessage/3727/8dc44ec53638710/600x400/Zuid%20Holland%20bereikbaar%20nieuwsbrief.png

Vergroot uw regionale netwerk en word nu lid van Bedrijvenvereniging InterWateringen! Direct aanmelden .