Nieuwsbrief MKB Westland januari 2022

14-01-22

Aangepaste uitreiking MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2021

De uitreiking van de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2021 zal in een besloten setting plaatsvinden. Lang hebben we gehoopt op een bepaalde vorm, in aanwezigheid van de leden van MKB Westland, waarin de themaprijzen en de hoofdprijs worden uitgereikt. Helaas hebben we deze week moeten besluiten om dit geen doorgang te laten vinden. De huidige maatregelen maken dit onmogelijk en/of onverstandig.

De opzet van de uitreiking is gelijk aan die van vorig jaar; middels een bezoek van de juryvoorzitter en de voorzitter van MKB Westland worden de prijswinnaars gefeliciteerd. Een fotograaf en videograaf doen hiervan verslag en presentator Jeroen Toet praat e.e.a. aan elkaar. Een zo klein mogelijke delegatie maakt het voor de bedrijven mogelijk om circa 20 personen (bestaande uit eigen medewerkers) uit te nodigen. Immers zij winnen als bedrijf de onderscheidingen.

De bekendmaking van het nieuws zal worden overgelaten aan de WOS, zij besteden op woensdag 19 januari vanaf 19:00 uur (in het nieuws) aandacht aan de uitreiking. Een ruimere reportage is daags erna te zien bij de WOS, ook vanaf 19:00 uur.

In november 2022 hopen we in de herkansing te gaan; dan willen we de MKB Westport Ondernemersprijs 2022 uitreiken in een bomvolle Oude Kerk.

Wij kunnen veilig open!
Gisteren zijn de maatregelen die vanavond (waarschijnlijk) bekend worden gemaakt uitgelekt. Voor een deel van de ondernemers goed nieuws, voor een deel helaas nog niet. Daarom organiseren wij samen met de BIZ’en en KHN Westland een demonstratie. Dit houdt in dat ondernemers ondanks de maatregelen morgen (15 januari 2022) hun deuren wagenwijd open zullen zetten. Ondernemers die mee willen doen ontvangen een poster die zij voor hun raam kunnen hangen. Wij geloven, dat onze ondernemers, op een verantwoorde manier open kunnen!

Download de poster hier, zodat deze ook online gedeeld kan worden.

Brief Rutte
De afgelopen weken heeft MKB Westland zich hard ingezet om de heropening van horeca, winkels, sportscholen en andere voor het publiek toegankelijke ruimten te heropenen. Het water staat ondernemers tot de lippen en de noodkreet werd breed gedragen. In samenwerking met Burgemeester Arends van Gemeente Westland en voorzitter Ronald van Gaalen van Horeca Westland is een brief verstuurd aan Rutte en de minister van EZ. De oproep lijkt soelaas te bieden en een heropening van winkels en sportscholen is op handen. Tegelijkertijd zijn er nog veel ondernemers die hierdoor niet geholpen zijn. In overleggen met het College van B&W op lokaal niveau en onze vertegenwoordiging bij MKB-Nederland wordt druk uitgeoefend om ook deze ondernemers zo snel mogelijk tegemoet te komen. De brief aan Rutte lees je hier.

Terug naar overzicht
/images/newsmessage/3718/8dca1aad53c2a10/600x400/MKB%20logo.jpg/images/newsmessage/3719/8dca1aad53c2a10/600x400/MKB%20kerk%20Naaldwijk.jpg/images/newsmessage/3720/8dca1aad53c2a10/600x400/MKB%20WEstland.jpg/images/newsmessage/3721/8dca1aad53c2a10/600x400/MKB%20wij%20kunnen%20veilig%20open.jpg

Vergroot uw regionale netwerk en word nu lid van Bedrijvenvereniging InterWateringen! Direct aanmelden .