Den Haag onderneemt 2021 uitgesteld naar 22 februari 2022

19-11-21

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen wordt het event Den Haag Onderneemt 2021 uitgesteld naar 22 februari 2022. Iedereen die zich aangemeld heeft ontvangt hierover persoonlijk bericht. Je kunt je blijven aanmelden, je krijgt dan via e-mail nader bericht.

Op 22 februari 2022 vindt Den Haag Onderneemt! plaats. Voor de vierde keer wordt dit event georganiseerd speciaal voor Haagse ondernemers. Net als de vorige keer vindt het plaats in de Fokker Terminal. Kom je ook? Meld je dan hier aan en schrijf je in voor de workshops.

Thema: Lessen van zakendoen in coronatijd
We kijken ernaar uit om na een lange periode weer met zijn allen bij elkaar te komen. Afgelopen anderhalf jaar waren voor alle ondernemers roerig en moeizaam. Hoe gaan we nu verder? Vol goede moed kijken wij vooruit. Daarom presenteren wij Den Haag Onderneemt! 2022 met het thema: “Zakendoen in coronatijd: Wat hebben we geleerd?”

Bekijk hier de partners.

Netwerkmarkt en workshops
Er zijn diverse workshops in de vorm van break-out sessies en een netwerkmarkt waar we op een interactieve manier onder andere de lessen van ondernemen tijdens coronatijd bespreken.

Daarnaast is er natuurlijk aandacht voor terugkerende thema’s zoals dienstverlening, starten, (door)groeien en het versterken van ondernemerschap in geheel Den Haag. Uiteraard wordt deze inspirerende dag afgesloten met een ouderwets gezellige netwerkborrel.

Kom je ook? Meld je dan aan en schrijf je in voor de workshops. Zo ben je als eerste op de hoogte van de workshops en zorg je dat je er bij kan zijn.

Meld je hier aan en schrijf je in voor de workshops.
Alles zal conform de RIVM-richtlijnen verlopen.

Terug naar overzicht
/images/newsmessage/3692/8dc44ec53638710/600x400/Den%20Haag%20onderneemt%202022.png

Vergroot uw regionale netwerk en word nu lid van Bedrijvenvereniging InterWateringen! Direct aanmelden .