Gratis mobiliteitsscan t.w.v. € 2.500

08-11-21

Wat hebben parkeerkosten, kosten voor werkplekken en kosten voor ziekteverzuim met elkaar te maken? Vanuit onze ervaring weten wij dat u op alle drie kunt bezuinigen. Daarbij kunt u uw bedrijf nog duurzamer maken. Hoe? Door een mobiliteitsscan uit te voeren. Die geeft namelijk inzicht in de mogelijkheden van ander vervoer. Die scan kunnen we u nu gratis aanbieden.

Dat kunnen we doen omdat uw bedrijvenvereniging is aangesloten bij Bereikbaar Haaglanden en Rijnland. De maatregelen die u vervolgens uitvoert zijn uw keuzen en komen voor uw rekening. Maar die leveren geld en tevreden medewerkers op en reduceren CO2. Nogmaals, dat is niet wat we denken, maar wat vele bedrijven al in de praktijk hebben laten zien.

Maak dan nu gebruik van de gratis mobiliteitsscan waarmee al talloze bedrijven in de regio inzicht kregen in mogelijke kosten-, parkeer- en werkplekbesparingen. En waarmee ze duidelijkheid kregen over de mogelijkheden van fietsen, ov en thuiswerken voor hun organisatie waarmee de bereikbaarheid, vitaliteit en duurzaamheid verbetert.

Deze scan, ter waarde van liefst € 2.500, wordt u gratis aangeboden omdat wij als vereniging aangesloten zijn bij Bereikbaar Haaglanden en Rijnland en is onderdeel van de file-aanpak A4. Een project in opdracht van Rijkswaterstaat om de dagelijkse files aan te pakken door slimmer om te gaan met mobiliteit. De adviseurs van Bereikbaar Haaglanden en Rijnlanden helpen u daar graag bij.

Hoe gaat het in zijn werk?

Hoe de scan precies werkt, is uitgelegd in deze flyer en op YouTube. Kort gezegd komt het er op neer dat u postcodegegevens van uw medewerkers aanlevert (AVG proof) en dat met behulp van een interactieve tool inzicht wordt gecreëerd in de relevantie van de A4 en andere wegen voor uw bedrijf en voor het bedrijventerrein waar u op gevestigd bent.

Neem nu contact op met Elske van de Fliert om uw scan zeker te stellen: [email protected] / 06-18690896.

Terug naar overzicht
/images/newsmessage/3686/8dc44ec53638710/600x400/mobiliteitscan.png

Vergroot uw regionale netwerk en word nu lid van Bedrijvenvereniging InterWateringen! Direct aanmelden .