Utrechtse baan op de schop

09-06-21

Dit jaar gaat de gemeente Den Haag aan de slag met het renoveren van Utrechtsebaan (A12). De Utrechtsebaan is 45 jaar oud en toe aan renovatie. Na het werk zal de weg óók de komende jaren voldoen aan alle veiligheidseisen. De werkzaamheden vinden plaats op het weggedeelte tussen het begin van de Utrechtsebaan (kruising met de Zuid Hollandlaan-Benoordenhoutseweg, S101) en op- en afrit 3 ‘Bezuidenhout’.

De voorbereidende werkzaamheden starten op verschillende momenten in de maanden juni, juli en augustus. Vanaf september tot en met maart van 2022 vinden de hoofdwerkzaamheden plaats. Daarbij zal de Utrechtsebaan in de richting van Den Haag centrum zo vaak als mogelijk toegankelijk blijven. Het verkeer dat het centrum over de Utrechtsebaan wil verlaten, zal in deze periode worden omgeleid.

Door u zo goed mogelijk te informeren over de renovatie. En door goed met elkaar samen te werken, waarbij wij inzetten op alternatieve routes, alternatief vervoer en slimme werktijden, beperken we de overlast en houden we Den Haag bereikbaar.

Wij nodigen u daarom van harte uit voor één van onze twee digitale informatieavonden. Deze zijn specifiek georganiseerd voor werkgevers, ondernemersverenigingen, logistieke partijen en detaillisten.

De bijeenkomsten avonden vinden plaats op maandagavond 14 juni 2021 en op woensdagavond 16 juni 2021 van 19:00 tot 20:00 uur. Tijdens de informatieavond brengen wij u graag op de hoogte van de wijze waarop de gemeente Den Haag en Bereikbaar Haaglanden en Rijnland u kunnen helpen om de overlast voor u en uw achterban zoveel mogelijk te beperken.

U kunt zich hier aanmelden voor de digitale bijeenkomst.

Feiten op een rij:
Informatiebijeenkomst renovatie Utrechtsebaan
Datum: Maandag 14 juni 2021 en woensdag 16 juni 2021
Tijdstip: 19:00 tot 20:00 uur
Techniek: Microsoft Teams

Terug naar overzicht
/images/newsmessage/3496/8dca1aad53c2a10/600x400/Utrechtse_baan_metlogos.jpg

Vergroot uw regionale netwerk en word nu lid van Bedrijvenvereniging InterWateringen! Direct aanmelden .