Jubilerend Eekhout Bouw in nieuw jasje

01-06-21

Dit jaar bestaat Eekhout Bouw maar liefst 75 jaar. In 1946 legde Jan Eekhout sr. de basis van het bedrijf door aan de Lange Wateringkade in Kwintsheul een timmerbedrijf te starten. Dat er in de tijd veel veranderd is, mag duidelijk zijn, maar de ambities, het werkplezier en het enthousiasme voor het vak zijn 75 jaar later nog ongewijzigd groot. De start van het jubileumjaar luidde Eekhout Bouw in met de bekendmaking van hun nieuwe uitstraling.
Eekhout Bouw is al 75 jaar een vertrouwd gezicht voor woningbouw, utiliteitsbouw, verbouw en projectontwikkeling. Ter ere van hun 75-jarig jubileum steekt het bedrijf zich in een nieuw jasje. Ook met het nieuwe gezicht, blijft Eekhout waarmaken waar zij voor staan. Een bedrijf waar men op kan bouwen, met gedegen kwaliteit, vergaande service en dromen die uitkomen. Dat is samen bouwen.

Jubileumjaar
De aftrap van het jubileumjaar vond plaats in Kwintsheul. Daar werden alle inwoners van 75 jaar en ouder op 15 februari getrakteerd op twee smakelijke gebakjes. De lancering van het nieuwe logo, de nieuwe website en de volledig nieuwe huisstijl markeert de ambities voor de toekomst. In de loop van dit jubileumjaar zullen door Eekhout Bouw diverse jubileumactiviteiten worden georganiseerd, uiteraard passend binnen de eventueel geldende maatregelen.

Eekhout-fietstocht, met afstand de mooiste!
Op zaterdag 29 mei kwamen de medewerkers van Eekhout Bouw, samen met hun partners, kinderen en familie, in het kader van het 75-jarig bestaan van het bouwbedrijf in beweging. De bijna honderd deelnemers fietsten met een hapje en drankje langs diverse door Eekhout Bouw gerealiseerde mooie projecten en natuurlijk ook langs andere mooie plekken in het Westland.
Verspreid over de ochtend vertrokken de deelnemers vanaf de Bovendijk in Kwintsheul. Recente projecten, maar juist ook bouwwerken waar lang geleden door Eekhout Bouw aan is gewerkt stonden op de route. De fietstocht van ca. 25 kilometer is een van de activiteiten die georganiseerd worden als jubileum-activiteit.
Met afstand de mooiste
De routebeschrijving en lijst met vragen en opdrachten zorgden ervoor dat alle fietsers zich goed bewust waren van de prachtige Westlandse omgeving. Waar Kwintsheul de thuishaven van het bouwbedrijf is, bleek in het hele Westland al jaren de mooiste projecten van Eekhout Bouw zichtbaar te zijn. Door de take-away-lunch konden alle deelnemers op voldoende afstand hiervan genieten.

Samen bouwen
Eekhout Bouw staat al 75 jaar voor vakmanschap, betrouwbaarheid en deskundigheid. Samen bouwen ze aan prachtige woningen, bedrijfspanden, en verbouwingen. Het familiebedrijf is in beweging en bouwt met vakmensen die kennis van zaken hebben, over de juiste mentaliteit beschikken, prettig in de omgang zijn en meedenken. Samen fietsen bleek een daverend succes bij de invulling van het 75-jarig jubileum. Op naar de volgende activiteit samen.

Terug naar overzicht
/images/newsmessage/3501/8dca1aad53c2a10/600x400/Eekhout.jpg

Vergroot uw regionale netwerk en word nu lid van Bedrijvenvereniging InterWateringen! Direct aanmelden .