Jaarlijkse donatie

01-03-21

Bedrijvenvereniging InterWateringen reikt cheques uit
Ieder jaar stelt de bedrijvenvereniging voor Wateringse en Heulse ondernemers een bedrag beschikbaar voor een lokaal initiatief of een goed doel. Helaas hebben we dat niet kunnen doen tijdens onze kerstlunch. In de nieuwsbrief van december hebben we aan de leden gevraagd om ideeen voor een goede bestemming aan te dragen. Op aangeven van de leden is deze keer gekozen voor twee vrijwilligersorganisaties.

Kinderboerderij De Waterster
Op een prachtig plekje in het Hofpark komen kinderen en volwassenen al sinds 1988 in contact met allerlei dieren. Maarten Fijan van CM Staal draagt De Waterster vooral een warm hart toe omdat het mensen van diverse afkomst samenbrengt. De natuurboerderij heeft zowel een sociale als een educatieve functie. Ruim 30 vrijwilligers zorgen voor de dieren, vegen het straatje, mesten de stallen uit en zorgen voor het onderhoud. Ze zijn hierbij afhankelijk van donaties. Daarom nemen de twee beheerders Luuk Helderman en Sjaak van der Zalm graag de cheque in ontvangst. Ze hopen binnenkort weer bezoekers te mogen ontvangen als de lammetjes geboren zijn.

Partycentrum Kastanjehof
In het ‘buurthuis’ van Kwintsheul komen mensen bij elkaar om te bridgen, vergaderen, line-dancen, een feestje te vieren of om gewoon een bakkie koffie met elkaar te drinken. Ook buurtrestaurant Bij Mekaar is hier gevestigd. Samen koffie drinken en samen eten zorgt voor verbinding en daarom heeft De Kastanjehof een belangrijke sociale functie in Kwintsheul. Een enthousiast team van medewerkers staat borg voor een professionele verzorging bij het organiseren van feesten. Omdat ook de activiteiten van de Kastanjehof noodgedwongen op ‘on-hold’ staan, zijn er momenteel geen inkomsten. Jaap Mol van Ingenieursbureau Mol overhandigt de cheque aan bestuursleden Piety Joling en Peter Barendse.

Terug naar overzicht
/images/newsmessage/3427/8dc44ec53638710/600x400/210301_Cheque_Kastanjehof.jpg/images/newsmessage/3428/8dc44ec53638710/600x400/210301_Cheque_Waterster.jpg

Vergroot uw regionale netwerk en word nu lid van Bedrijvenvereniging InterWateringen! Direct aanmelden .