Zomergroet van VNO/NCW Westland-Delfland 29-7-20

29-07-20

Beste leden van Westland-Delfland,

De afgelopen maanden heeft u als ondernemer een zware tijd gehad waarin sommige van u alle zeilen moest bijzetten. De zomerperiode breekt aan en wij hopen dat u de mogelijkheid heeft om tot rust te komen. Na deze periode gaat VNO-NCW Westland-Delfland verder met de gesprekken over de invulling van de Westland agenda 3.0. Structurele versterking van de regio door te investeren in onder meer gebiedsontwikkeling, huisvesting, bedrijfslocaties, infra, duurzaamheid en mobiliteit.

Landelijk
In een brandbrief aan alle leden uiten de voorzitters van de ondernemersverenigingen Hans de Boer en Jacco Vonhof hun zorgen over het weer opleven van het coronavirus. Ze roepen ondernemers op zorgvuldig met de coronaregels en protocollen om te gaan.

Voor het programma na de zomer willen wij jullie graag uitnodigen.
Belangrijke data:
- 28 augustus: In gesprek met VNO-NCW Voorzitter Hans de Boer
- 4 september: Bedrijfsbezoek Huub van Leeuwen met gedeputeerde Adri Bom-Lemstra
- 16 september: Miljoenenontbijt VNO-NCW Westland-Delfland en Rabobank Westland.
Meld u aan! Westland-Delfland/Agenda

Nieuws Gemeente Westland
Webinar Omgevingsvisie 1 september vanaf 19.00
In de Omgevingsvisie staat wat het gemeentelijke beleid is over de toekomstige ‘fysieke leefomgeving’. Dus de omgeving waarin we wonen, werken en recreëren. Bijvoorbeeld een buurt of wijk, een winkelgebied of een park. De Omgevingsvisie is nu in concept klaar en ligt vanaf 7 augustus ter inzage. Tijdens deze inzageperiode lichten we de visie graag toe aan alle ondernemers door middel van een webinar. Deze webinar zal dinsdagavond 1 september plaatsvinden. Mocht u meer willen weten over de Omgevingsvisie en wat deze voor uw bedrijf betekent? Houd dan deze avond tussen 19.00 en 20.00 vrij.
Voor meer informatie en aanmelden klik hier.

Social connected
De afgelopen maanden hebben wij u zoveel mogelijk op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom o.a. de corona regelgeving via onze nieuwsbrieven en virtuele meetings. Ook zijn wij actief via onze socials!
Nog niet aangesloten? Stuur dan uw gegevens naar [email protected].
En volg ons op LinkedIn en/of Twitter.
Een hele mooie zomer toegewenst en wij hopen u na deze periode in goede gezondheid te mogen verwelkomen op onze bijeenkomsten.

Pieter Eenhoorn,
Voorzitter

Angelique van der Poel,
Community manager

Terug naar overzicht
/images/newsmessage/3380/8dc44ec53638710/600x400/vno_ncw_en_mkbwestland_aangepast-2.png

Vergroot uw regionale netwerk en word nu lid van Bedrijvenvereniging InterWateringen! Direct aanmelden .