Westland Partners fuseert

01-07-20

Na een aantal maanden van voorbereiding is afgelopen juni het ons bekende Westland Partners gefuseerd met Van Heeswijk Notarissen. Een nieuw notariskantoor met een nieuwe naam, een nieuw logo, een nieuwe website en meer mogelijkheden: Westport Notarissen.
Zie hieronder de brief van managing partner Lars Boellaard:

Gewaardeerde relatie,

Met trots hebben wij begin februari bekendgemaakt dat de notarissen van
Westland Partners N.V. en Van Heeswijk Notarissen N.V. gaan fuseren. Vandaag vieren wij dat deze fusie een feit is.

Het nieuwe notariskantoor
Onze wereld is continu in beweging en biedt iedere dag nieuwe mogelijkheden en uitdagingen. We zien dat grenzen vervagen, regels veranderen en digitalisatie de nieuwe norm is. Onze wereld wordt steeds groter en ons werk steeds gevoeliger. Dat vraagt om een nieuw perspectief.

De diensten
Wij denken mee over ontwikkelingen en spelen in op nieuwe technieken. Wij zien de waarde van persoonlijk contact en echte aandacht nooit over het hoofd. Het belang van onze klanten staat altijd centraal. Ons kantoor is full-service binnen vastgoed, ondernemingsrecht, personen- en familierecht.

De nieuwe naam
Een nieuw notariskantoor vraagt om een nieuwe naam. En die is er: Westport Notarissen. Een naam die staat voor waar wij vandaan komen: de toonaangevende Greenport van het Westland en de mainport van de wereldhaven Rotterdam.

De contactgegevens
Graag verwijzen wij u met trots naar onze nieuwe website: www.westportnotarissen.nl. Hier vindt u alle actuele contactgegevens en leest u nog veel meer over wie wij zijn en wat wij u bieden.

Tot slot
De achterliggende periode heeft ons geleerd dat er in korte tijd veel kan veranderen. Dat maakt dat met nog meer overtuiging een nieuw, robuust notariskantoor wordt gevormd.
U bent van harte welkom!

Met vriendelijke groet,

Namens alle partners en collega’s van Westport Notarissen,

Lars Boellaard

Terug naar overzicht
/images/newsmessage/3376/8dc44ec53638710/600x400/Westport%20notarissen%20logo.png

Vergroot uw regionale netwerk en word nu lid van Bedrijvenvereniging InterWateringen! Direct aanmelden .