Leo van der Goes overleden

07-10-19

Ons bereikte het bericht dat de heer Leo van der Goes op 6 oktober op 82 jarige leeftijd is overleden. Leo was oud-directeur van Rijnpoort Makelaars. Als ondernemer was hij één van de leden van het eerste uur en tevens betrokken bij de oprichting van Ondernemersvereniging Inter Wateringen. Hij was niet alleen een zeer actief en betrokken lid van de vereniging, maar heeft zich vele jaren ingezet als bestuurslid en voorzitter. Het is dan ook meer dan verdiend dat hij benoemd is tot erelid!

Hoewel hij niet meer actief was bij Rjinpoort Makelaars, bleef hij een graag geziene gast bij de activiteiten van BVIW. Leo was een geanimeerd verteller, een verbinder en ondernemer in hart en nieren. We zullen zijn boeiende verhalen en enthousiasme missen.

Leo laat met zijn overlijden een leegte achter bij onze club. Wij wensen zijn vrouw Corry, Arthur (zijn zoon en opvolger bij Rijnpoort Makelaars) en Ilona, Mariëlla en Gilbert, Elvira en de kleinkinderen veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Terug naar overzicht
/images/newsmessage/3072/8dca1aad53c2a10/600x400/LeovanderGoes.jpg

Vergroot uw regionale netwerk en word nu lid van Bedrijvenvereniging InterWateringen! Direct aanmelden .