Bericht van Gemeente Westland

25-09-19

Geachte ondernemers,

Het college van B&W van de gemeente Westland heeft besloten hoge prioriteit te geven aan de bestrijding en het voorkomen van eenzaamheid. Als eerste, belangrijke stap is daarin de bewustwording over eenzaamheid en daar hebben wij onze ondernemers hard bij nodig.
U heeft immers dagelijks met de Westlandse inwoners te maken en merkt daarom wellicht signalen van eenzaamheid sneller op.

Op 17 oktober organiseert gemeente Westland een werkconferentie met als thema ‘eenzaamheid’ . Tijdens deze middag zullen professionals en ervaringsdeskundigen ons inzicht geven hoe we eenzaamheid kunnen herkennen en wat
we met de signalen kunnen doen. U kunt ook deelnemen aan diverse workshops. Graag attenderen wij u op workshop 6 in de tweede ronde die speciaal bedoeld is voor ondernemers.

Mocht het voor u lastig zijn als ondernemer een hele middag vrij te maken voor deze conferentie dan bieden wij u ook de mogelijkheid alleen die workshop vanaf 16.30 uur bij te wonen. Uiteraard bent u na afloop van harte welkom voor een drankje en hapje.
We zien uw aanmelding graag tegemoet.

Wij zien ernaar uit u te mogen verwelkomen op donderdag 17 oktober
in De Kiem in ’s-Gravenzande. Tot dan!

Met vriendelijke groet,
Projectteam Een tegen eenzaamheid Westland
Gemeente Westland

Terug naar overzicht
/images/newsmessage/3074/8dc44ec53638710/600x400/GemWL_eenzaamheid1.jpg

Vergroot uw regionale netwerk en word nu lid van Bedrijvenvereniging InterWateringen! Direct aanmelden .