Reset is Microsoft Gold Partner

17-07-19

Reset uit Wateringen is gecertificeerd tot Microsoft Gold Small and Midmarket Cloud Solutions Partner, dit is het hoogste niveau waarop een Nederlandse Microsoft partner kan worden gecertificeerd. Het maakt de Westlandse ICT-totaalontzorger tot één van de voorkeursleveranciers van Microsoft in de regio. De certificering betekent dat het bedrijf officieel gecertificeerd is om, volgens de kwaliteitseisen van Microsoft, hun klanten te adviseren over een gehele of gedeeltelijke overstap naar Office 365. Naast het geven van een advies geldt de certificering ook voor de uiteindelijke implementatie van de overstap én het begeleiden uw medewerkers.
Het behalen van deze certificering is niet eenvoudig en wordt toegekend op basis van de groei van het aantal klanten, Microsoft klanttevredenheidsonderzoeken en inhoudelijke verkoop- en technische examens bij onze medewerkers.
Otman Aghmou, Accountmanager Europe: “Met deze Microsoft Gold Partner certificering toont Reset aan over de juiste competenties te beschikken om hun klanten niet alleen goed te kunnen adviseren, maar ook hun Cloud omgeving te kunnen inrichten en te beheren.“
Wanneer een bedrijf kiest voor een ICT partner met een Microsoft Gold status, kiest zij voor een professionele en oplossingsgerichte partner die verder kijkt dan puur technische oplossingen. Zo garandeert deze Gold status voordelen op gebied van efficiency en kostenbeheersing. Als directe partner van Microsoft kan Reset producten afnemen zonder tussenpartijen. Ook is er directe support met verhoogde prioriteit ten opzichte van reguliere IT-leveranciers.
Het toekennen van een Gold status aan de Wateringse ICT-ers onderstreept het buitengewoon hoge kennisniveau en geeft hen tevens toegang tot een unieke bron van kennis en updates. Ze zijn enorm trots dat ze dit partnerschap met Microsoft hebben verdiend. Voor de medewerkers een erkenning van hun harde werk.

Terug naar overzicht
/images/newsmessage/3071/8dc44ec53638710/600x400/190717%20Reset%20gold%20partner%20MS.jpg

Vergroot uw regionale netwerk en word nu lid van Bedrijvenvereniging InterWateringen! Direct aanmelden .