Simplexxion gaat verder onder de naam Reset

06-12-16

Bericht van één van onze leden:

Simplexxion en Seven-IT verder onder naam Reset

Per 1 december 2016 verdwijnen de namen Simplexxion en Seven-IT en komt de naam Reset daarvoor in de plaats.
“We denken met de naam Reset een handreiking te doen naar heel veel mensen,” zegt Roland Ketel, mededirecteur van de Reset Groep. “De naam Simplexxion mag dan al meer dan 10 jaar bestaan; het blijft voor sommigen toch lastig uit te spreken of in te typen. Reset is gemakkelijker, korter en daardoor ook toegankelijker. Dit past simpelweg beter bij onze organisatie.”

Ook de naam van zusterbedrijf Seven-IT zal gaan verdwijnen. “Hoewel Simplexxion en Seven-IT onder dezelfde vlag gaan communiceren, blijven ze voor een groot deel los van elkaar opereren. De kwaliteit van onze dienstverlening staat bij ons altijd centraal. We behalen straks echter efficiëntie op andere gebieden, zoals productontwikkeling, marketing & communicatie en administratie.”

Nieuw pand in Wateringen
Naast de naamswijziging gaat Reset in januari 2017 ook verhuizen van het kantoor op de Hoefsmid 6 in Wateringen naar een nieuw pand. “Onze nieuwe locatie op de Lierseweg ligt vlakbij en is het bezoeken meer dan waard”, aldus mededirecteur Rob Aalders. “Het pand biedt grote open ruimtes, inspirerende werkplekken, een groot bedrijfsrestaurant en een dynamisch uitzicht vanaf de bovenste verdiepingen.”
De nieuwe locatie van Reset is goed te bereiken en direct zichtbaar via de N211 (Wippolderlaan) en de N222 (Veilingroute). Er is bovendien voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Het nieuwe bezoek- en postadres is:
Reset
De Lierseweg 7-9
2291 PD Wateringen
Nederland

Terug naar overzicht
/images/newsmessage/1021/8dc44ec53638710/600x400/Reset%20logo.png

Vergroot uw regionale netwerk en word nu lid van Bedrijvenvereniging InterWateringen! Direct aanmelden .