Uitnodiging Kiwanis Westland 2 september vanaf 17.30 uur

17-08-16

Op 2 en 3 September a.s. organiseert Kiwanis Club Westland voor de tiende keer “Culinair Westland” op het Wilhelminaplein te Naaldwijk. Culinair Westland is een relatief kleinschalig evenement, dat voor iedereen vrij toegankelijk is. Bezoekers kunnen op een laagdrempelige manier kennis maken met culinaire hoogstandjes uit het Westland, waarbij uiteraard veel aandacht zal worden besteed aan gerechten met typisch Westlandse producten.

Doel van dit jaarlijkse evenement is fondsen werven voor kindgerichte regionale goede doelen. Dit jaar zal de Stichting Ypse de Bruggen en specifiek het tehuis de Zonnehof te Naaldwijk het goede doel zijn. Voor velen bekend, maar kijk eens deze bijzondere film: Kiwanis Zonnehof. (duurt slechts 5min., dus wel even kijken).

Uiteraard is de tiende keer reden om het evenement een extra feestelijke tint te geven. We hebben Burgemeester en Wethouders dan ook verzocht om bij de officiële opening van Culinair Westland aanwezig te zijn. De opening zal plaatsvinden op vrijdag 2 september om 18.30 uur.

Naast vertegenwoordigers van de Zonnehof en de hoofdsponsors zijn ook business– en serviceclubs uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. We zouden het zeer op prijs stellen als Bedrijvenvereniging InterWateringen met haar leden ook aanwezig zou willen zijn op vrijdag 2 september. De borrel start omstreeks 17.30 uur.

Uitgebreidere informatie treft U aan op onze website www.culinairwestland.nl.
Indien U nadere vragen heeft kunt U contact opnemen met:
Wil van Leeuwen telefoonnummer: 0651830940
Hans van Moorsel telefoonnummer: 0654305511

Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet.

Namens Stichting Culinair Westland
Wil van leeuwen, Voorzitter

W. van Leeuwen
Ambachtsweg 94
2291 EZ Wateringen

Terug naar overzicht
/images/newsmessage/748/8dc44ec53638710/600x400/CulinairWestland.png

Vergroot uw regionale netwerk en word nu lid van Bedrijvenvereniging InterWateringen! Direct aanmelden .