Van Vliet Contrans - open dag op 3 sept. 10.00-16.00 uur

15-08-16

Aan de leden van InterWateringen

Wateringen, 15 augustus 2016

Betreft: Uitnodiging Open Dag

Geachte heer/mevrouw,

Van Vliet Contrans organiseert op zaterdag 3 september, van 10.00 uur tot 16.00 uur, een Open Dag voor o.a. relaties en omwonenden. Wij nodigen u graag uit om deze dag een kijkje te nemen op ons afvalverwerkings- en recyclingsterrein aan de Wateringveldseweg 1.

Tijdens de Open Dag kunt u onder andere onze nieuwe sorteerinstallatie bekijken die jaarlijks 130.000 tot 150.000 ton afval verwerkt. Ook vertellen wij u meer onze innovatieve projecten, zoals papier dat wij maken van tomatenvezels. Wij ontvangen u graag met een hapje en een drankje.

Parkeergelegenheid Om parkeeroverlast voor uw bedrijf te voorkomen hebben wij maatregelen getroffen. Wij adviseren bezoekers om op de fiets te komen. Voor bezoekers die met de auto komen is parkeergelegenheid bij Ter Laak Orchids, aan de Middenzwet 23, geregeld. Vanaf daar worden gratis pendelbussen ingezet om de oversteek langs de Wippolderlaan naar ons terrein te maken. Parkeerwachters zullen dit co├Ârdineren. Wij kunnen echter niet garanderen dat bezoekers niet zullen parkeren op het bedrijventerrein. Wij zullen uiteraard trachten dit tot het minimum te beperken.

Wij hopen u voldoende geïnformeerd te hebben en zien u graag op onze open dag op zaterdag 3 september.

Met vriendelijke groet,
Transportbedrijf Van Vliet BV

Marc van Buijtene
Algemeen Directeur

Terug naar overzicht
/images/newsmessage/754/8dc44ec53638710/600x400/opendagvanvlietcontrans.png

Vergroot uw regionale netwerk en word nu lid van Bedrijvenvereniging InterWateringen! Direct aanmelden .