Quiznight en ALV

03-03-21

Hoe maken we de online ledenvergadering aantrekkelijk? Door er een pubquiz aan te koppelen! Jan Duijndam van de Quizbrothers zette om 19:15 de Zoomlink open en al snel stroomden de 30 enthousiaste deelnemers binnen. De teams werden willekeurig samengesteld en konden in hun eigen break-out-room een sterke teamnaam bedenken. Al bij de eerste tussenstand na twee rondes, bleken de teams ‘Kwis’t wel’ en ‘de Winnaars’ de koplopers te zijn.

Uiteraard was er ook aandacht voor de algemene ledenvergadering. Het Dagelijks Bestuur deed verslag van de activiteiten en de cijfers over het jaar 2020. De leden gaven het bestuur decharge en reageerden met een duim op het voorstel om de samenstelling van bestuur en programmacommissie te handhaven.

De quizmaster had nog twee rondes in petto, maar vanwege het enthousiasme werd er zelfs een vijfde ronde ingelast. De koplopers waren zo aan elkaar gewaagd dat ze met een gelijke stand op de eerste plaats eindigden. Een benaderingsvraag moest de winnaars van deze avond uitwijzen. Misschien was het de vooruitziende blik van de teamleden, de Winnaars werden inderdaad de winnaars van de BVIW Quiznight.

De kampioenstaarten werden de volgende ochtend al bezorgd bij de teamleden:
 Martin van Maren van Flynth adviseurs en accountants
 Pierre Grootscholten van Grootscholten Consultancy
 Sabrina van der Goes van Van der Goes Europa BV
 Thomas Collignon van Verkade Klimaat
 Jeroen Hendriks van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten

Winnaars, van harte gefeliciteerd en geniet van de taart!

Terug naar overzicht
/images/newsmessage/3442/8dc44ec53638710/600x400/210302_quiztaart.jpg/images/newsmessage/3443/8dc44ec53638710/600x400/210302_1_Quizbrothers.jpg

Vergroot uw regionale netwerk en word nu lid van Bedrijvenvereniging InterWateringen! Direct aanmelden .