Politiek Event

13-02-17

Vanwege de op handen zijnde verkiezingen hebben MKB Westland en VNO-NCW West de handen ineen geslagen om gezamenlijk een Politiek Event te organiseren. Op 13 februari vond het debat, waarbij alle Westlandse ondernemersverenigingen waren uitgenodigd, plaats. De 300 aanwezige ondernemers werden ontvangen met een heerlijke kop erwtensoep, waarna voorzitters Henk Salome van MKB Westland en Pieter Eenhoorn van VNO-NCW West de avond openden. Vervolgens heette Ruud van der Vliet, Directeur Bedrijven van Rabobank Westland, de volle zaal met ondernemers van harte welkom: “Wij zijn trots om sponsor te zijn van dit mooie evenement”.

Onder leiding van journalist en programmamaker Jort Kelder werden de Westlandse kandidaat Kamerleden Karin Zwinkels (CDA) en Arne Weverling (VVD) samen met Matthijs Sienot (D66) en Marit Maij (PvdA kamerlid) flink aan de tand gevoeld. Alle vier kregen zij de gelegenheid om zich voor te stellen in een 2-minutenpitch, een goede gelegenheid om hun visie te geven op diverse onderwerpen. Jort Kelder speelde hierop in en legde hen diverse stellingen voor, waaruit verhitte discussies ontstonden. Ook het publiek werd hierbij betrokken. Met veel humor wist Jort er een mooie en interessante avond van te maken.

Na het officiële gedeelte werd er volop nagepraat onder het genot van een hapje en drankje. Er kan teruggekeken worden op een zeer geslaagde bijeenkomst.

Terug naar overzicht
/images/newsmessage/1130/8dc44ec53638710/600x400/1IMG_8362rolfvankoppenfotografie-Medium.jpg

Vergroot uw regionale netwerk en word nu lid van Bedrijvenvereniging InterWateringen! Direct aanmelden .