Kerstlunch bij De Scheepswerf

13-12-16

De medewerkers van Restaurant de Scheepswerf hadden de bubbels al klaargezet. Een prima aperitief! Tijdens het welkomstwoord door voorzitter Pim Koelemij, werd Ingrid Duynisveld in het zonnetje gezet vanwege haar inzet voor de Activiteitencommissie. Vanwege haar drukke werkzaamheden voor hun eigen bedrijf en de verschillende organisaties (o.a. S.O. BWP, de BIZ) draagt ze haar taken voor de Activiteiten Commissie over. Jeroen Hendriks van VBS Advocaten en Margit Sterk van Effectief Schoonhouden zullen de commissie vanaf januari 2017 versterken.

Volgens goed gebruik werd ook de jaarlijkse gift uitgereikt. Deze keer is gekozen voor Kinderboerderij De Waterster. De heer Bornebroek was zeer verguld met de gift en bedankte de leden van BVIW namens De Waterster.

Tijdens de welkomspeech werd het zeer uitgebreide warme en koude lunchbuffet klaargezet door de medewerkers van De Scheepswerf. De ruim 70 aanwezige leden genoten van de uitgestalde lekkernijen. Een mooie en zeer geslaagde laatste bijeenkomst van 2016!

Terug naar overzicht
/images/newsmessage/1125/8dc44ec53638710/600x400/de_scheepswerf_logo_alv.png

Vergroot uw regionale netwerk en word nu lid van Bedrijvenvereniging InterWateringen! Direct aanmelden .