BBQ en bedrijfsbezoek bij AH Vrij Groen Grond Infra

10-05-16

Gelukkig konden we onze belofte houden, het bleef op 10 mei mooi barbecueweer! Rond de klok van 17 uur waren de kolen heet en werden de leden gastvrij ontvangen door Jan en Rick Vrij en Peter Vijverberg van AH Vrij. Na het welkomstwoord door Pim Koelemij vertelde Jan Vrij over de geschiedenis en de werkzaamheden van het mooie familiebedrijf. In 1958 begon Bram Vrij als loonwerker en inmiddels heeft het bedrijf ruim 70 mensen op de loonlijst staan. In 1984 werd zoon Jan mede-eigenaar en inmiddels is kleinzoon Rick zijn rechterhand. De drie takken groen, grond en infra zorgen voor een mooie combinatie van complete projecten, zoals aanleg en onderhoud van voetbalvelden en openbaar groen, natuurbouw en het werk aan spoor, weg en water. Tijdens de rondleiding over het bedrijf werd duidelijk dat AH Vrij actief bezig is met MVO op het gebied van personeelsbeleid, het materieel, recycling en energievoorziening.
Na het informatieve gedeelte konden de leden zich tegoed doen aan de salades en de goedverzorgde barbecue door Slagerij Warmenhoven.
Als dank voor de gastvrijheid heeft het bestuur van BVIW twee slagroomtaarten laten bezorgen voor de medewerkers van AH Vrij.

Terug naar overzicht
/images/newsmessage/722/8dc44ec53638710/600x400/P1100412.JPG

Vergroot uw regionale netwerk en word nu lid van Bedrijvenvereniging InterWateringen! Direct aanmelden .