Aanpassingen N211

11-08-20

Via de BIZ is een nieuwsbrief van Provincie Zuid Holland binnengekomen, inzake aanpassingen van de N211. Als u op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen, meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief. Lees hieronder de informatie van de provincie:

MOGELIJKHEID VOOR AANMELDING DIGITALE NIEUWSBRIEF N211 WIPPOLDERLAAN

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de wegaanpassingen N211?

De provincie Zuid-Holland werkt samen met de gemeenten Westland en Midden-Delfland aan de aanpassing van de N211 Wippolderlaan tussen de aansluiting A4 en de N222, om daarmee de doorstroming van het verkeer te verbeteren. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de N211, dan nodigen we u van harte uit om u aan te melden voor de digitale (nieuws)brieven via [email protected].

Allemaal digitaal
U bent misschien gewend om informatie van ons per brief te krijgen. Vanaf september gaat de hele provincie Zuid-Holland over op uitsluitend digitale kanalen. U kunt zich aanmelden voor de digitale (nieuws)brieven door een mail te sturen naar [email protected]. Vermeld in de onderwerpregel ‘Aanmelden nieuwsbrief’. Heeft u geen internet? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een geschikte andere oplossing.

N211 Wippolderlaan
De N211 Wippolderlaan ligt in een uniek gebied waarbij werken, wonen en recreëren samenkomen. Het is een belangrijke verkeersader van en naar Greenport Westland en de zuidzijde van de Haagse regio. Om de doorstroming van het verkeer en de leefbaarheid van de bewoners te borgen en te verbeteren, wordt de N211 ingrijpend aangepast. Naast een verbreding van de N211 tussen de Laan van Wateringse Veld en de N222 worden de bestaande kruisingen van de N211 met de Laan van Wateringse Veld en de N211 met de N222 ongelijkvloers gemaakt.

Voor de meest actuele informatie verwijzen we u graag naar onze website. Hier vindt u ook het laatste nieuws rondom het definitief ontwerp van de N211 Wippolderlaan en het vastgestelde landschapsplan van de Zwethzone.

Mocht u vragen hebben over het project N211 Wippolderlaan, stuur deze dan naar [email protected].

Met vriendelijke groet,

Carine Adriaansens
Omgevingsmanager N211 Wippolderlaan

Klik hier voor de originele brief.

Terug naar overzicht
/images/newsmessage/3381/8dc44ec53638710/600x400/BIZ%20logo.png

Vergroot uw regionale netwerk en word nu lid van Bedrijvenvereniging InterWateringen! Direct aanmelden .