Sponsoring Waterpop 8-8-2020

24-02-20

Bericht van de organisatie van Waterpop:

Geachte sponsor,

Het weerbericht van zaterdag 10 augustus 2019: onstuimige zomerdag! Dit was het vooruitzicht toen we de 42ste editie van Waterpop aan het opbouwen waren; harde wind zou deze dag kenmerken. Niemand heeft zich er iets van aangetrokken, we hebben met z’n allen er weer een groot feest van kunnen maken. De krant keek terug op de dag met de woorden: “Waterpop 2019 was weer een feestje voor jong en oud”. Heeft u de editie van 2019 gemist; dan kunt u hier terugkijken Waterpop Aftermovie 2019.

Dit alles is mogelijk gemaakt door uw inzet, hartelijk dank daarvoor!

Waterpop 2020 staat dit jaar weer op de vertrouwde tweede zaterdag van augustus. Noteer alvast 8 augustus in de kalender. De eerste namen zijn alweer bekend gemaakt. Wij kunnen u verklappen dat we verrassende optredens hieraan gaan toevoegen. We zouden het fantastisch vinden als u ook dit jaar weer van de partij bent.

U kunt weer gebruik maken van de diverse mogelijkheden om uw bedrijfsnaam op te laten vallen. In de bijlage vindt u de lijst met mogelijkheden. Wat dacht u van een prachtige vlag langs de Heulweg? Heeft u nieuwe ideeën, wilt u met ons in gesprek of heeft u speciale verzoeken? Niets is ons te gek en wij overleggen graag. Stuur een e-mail met uw verzoek, dan nemen wij direct contact met u op.

Kunnen wij dit jaar ook op uw steun rekenen en wilt u sponsoring gelijk aan vorig jaar?
Maak dit kenbaar door een e-mail te sturen aan: [email protected] Kunt u aub in februari/maart 2020 een reactie geven?

Bij voorbaat hartelijk dank.

Met vriendelijke groet,

Xander van der Zande
Team CZ – Daphna, Frans, Gertjan, Inge en Martin
Stichting Waterpop Festival

0650277510
[email protected]
www.waterpop.nl

Terug naar overzicht
/images/newsmessage/3305/8dc44ec53638710/600x400/Waterpop2020.png

Vergroot uw regionale netwerk en word nu lid van Bedrijvenvereniging InterWateringen! Direct aanmelden .